First Wedding Dance

Cursuri de dans pentru nunta, potrivite stilului tău de viață!

Ca si conducator si instructor al unei scoli de dans care ofera cursuri pentru dansul mirilor, invatam zeci de cupluri sa danseze in fiecare an.  Deci, noi știm că planificarea nuntii nu este tocmai usoara in timp ce iti continui viața de zi cu zi. Agitatie, entuziasm, dar si nervi. Prin urmare, încercăm să vă facem viața mai ușoară prin programarea primelor lecții de dans în jurul stilului vostru de viață – dacă doriți seara sau în timpul zilei, în timpul săptămânii sau în weekend.

Lecții particulare pentru dansul mirilor cu instructori calificați

Este foarte important sa intelegi ca primul dans este despre tine, asa ca noi oferim doar lecții particulare. Chiar de la început, scopul nostru este sa te facem sa te simti pregatit pentru primul dans. Pentru confortul dumneavoastră, comoditate și pentru a economisi timp, unul dintre coregrafii nostri vă poate învăța chiar acasa la dumneavoastra. Dacă nu doriți lecții la domiciliu, se poate învăța într-o altă locație aleasă de dumneavoastră sau chiar in studioul nostru Latino Vibes Dance Studio. Toți profesorii noștri de dans sunt calificați, cu experiență si cu simt profesional. Pentru a lucra la dansul mirilor cu cupluri care sunt incepatori, e nevoie de un stil de predare specific. Profesorii noștri de dans sunt experți în acest domeniu, ei înțeleg cum te vei simți și te vor învăța cu răbdare și încurajare. Ei va vor provoca, în condiții de siguranță, confort, relaxare, permițându-vă să învățați în mod eficient, sa va cladiți încrederea și sa progresati. În esență, instructorii nostri sunt prietenosi, distractivi și iubesc sa predea coregrafii pentru dansul mirilor!

Invatati coregrafii unice si personalizate pentru dansul mirilor impreuna cu noi

Primul dans ar trebui sa fie la fel de unic si special ca si tine. Coregrafia noastra personalizata iti va uimi oaspetii si va crea o amintire a unei nunti minunate. Acesta va fi proiectat pentru a te face sa arati (si sa te simti) cel mai bun. Cursurile noastre se adapteaza la ritmul tau, rezultând un prim dans care se potrivește melodiei tale, stilului tau natural și abilitatii. Fiecare coregrafie este conceputa special pentru a se potrivi perfect cu tine, adaptate astfel încât primul dans sa fie cel mai bun.

Dansul mirilor pentru începători (și pentru cei cu două picioare stângi)

Unii dintre clienții noștri ne spun că sunt novice, cu două picioare stângi și nici un ritm. Alții spun că sunt începători complet, cu absolut nici o experiență in dans. Ocazional, cuplurile au dansat in trecut, uneori, un partener a dansat mult mai mult decât celălalt. Fie ca doriti un dans romantic sau ceva distractiv, coregrafii nostri au lucrat cu toate genurile , deci nu este nevoie să vă faceți griji dacă nu ați dansat mai înainte. Noi am învățat chiar si oameni cu dizabilități și/sau afecțiuni medicale. Suntem încântați să lucrăm cu toată lumea, indiferent de nivelul sau capacitatea fiecaruia.

Acest lucru nu va fi prea dificil și se va potrivi perfect cu voi, astfel încât va puteți bucura de dans in ziua nuntii cu un sentiment increzator, relaxat și cel mai important fericit!